Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2012


ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2012 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2012, ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΙΜΠΙΡΟΥ . Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ "ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ" ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 3600 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΧΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ -ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΤΑΣΗ
ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 1/10 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ
ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΣΕ ΤΟΣΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ! ΟΥΤΕ ΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ,Η ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου